DESCRIPCIÓ.

Themafast Condens és una caldera mixta (calefacció i aigua calenta) de condensació equipada amb START & HOT MICROFAST 2.0, el sistema de microacumulació patentat per Saunier Duval, que proporciona a les calderes mixtes unes extraordinàries prestacions en ACS. Disponible en dos rangs de potència, 25 i 30 kW, és una excel·lent solució d’estalvi i confort.

La microacumulació START & HOT MICROFAST 2.0 permet a les calderes mixtes millorar notablement les prestacions en aigua calenta així com un important estalvi d’aigua i gas. Gràcies a aquesta tecnologia l’usuari gaudeix d’un excel·lent confort sanitari, molt superior al que li aportaria una caldera instantània però amb la seva mateixa mida.

El sistema es basa en un dipòsit de 3 litres, en el qual, a causa de la disposició i disseny de dos tubs que alberga en el seu interior, l’aigua calenta entra     barrejant-se immediatament amb la qual ja està dipositada evitant així l’estratificació.

Disposa d’un sistema anti-cop d’ariet, que incorporat en el microacumulador aconsegueix reduir de forma eficaç els augments de pressió que es produeixen en tancar, sobretot, les aixetes monocomandament.

Compta amb aïllament estàtic i aïllament dinàmic, que consisteix en una petita resistència elèctrica.