DESCRIPCIÓ.

La nova caldera CerapurExcellence Compact destaca per la seva grandària i versatilitat, amb potències fins a 36 kW en a.c.s és capaç d’adaptar-se a les necessitats més exigents amb un ampli rang de models.
Disposa de tecnologia d’última generació gràcies a l’electrònica Heatronic 4 i més, és respectuós amb el medi ambient a causa de les baixes emissions de NOx.
La CerapurExcellence Compact, amb fins a 94% de rendiment, li permet arribar a una classificació A + en combinació amb controladors Junkers. Tot en una mida compacte amb una alçada de 690 mm., Independentment de la potència, ideal per a qualsevol moble de cuina. Destaca la seva facilitat d’ús per a qualsevol usuari gràcies als seus controls digitals, però mantenint el concepte de comandaments.
La caldera posseeix bastidor amb vas d’expansió incorporat, reduint el pes i el temps d’instal·lació en tots els seus models, permetent que un sol professional realitzi la instal·lació completa. I per aconseguir una millor estètica en la integració de la caldera en qualsevol espai, és subministrat un embellidor que deixarà ocult qualsevol tub de connexió del procés d’instal·lació. Destaca la seva robustesa en tots els seus components, de manera que es garanteix una llarga vida útil i un òptim funcionament.