LA NOSTRA EMPRESA

Instalium Tecnic S.L.  neix el 2017  com una evolució cooporativa de Instal·lacions E.F.C., S.L., és una empresa de serveis creada l’any 1996.

Estem especialitzats en instal·lacions i reparacions d’electricitat, aigua, calefacció, climatització i gas. Sempre amb la màxima qualitat i eficàcia.

Som una empresa amb un equip de professionals molt preparats, en continua i permanent formació adaptant-nos als canvis de normatives, materials i avenços que ofereix el mercat.

Tots el nostre personal és propi de l’empresa, evitant així els conflictes tipics de la subcontractació.

Som instal·ladors autoritzats, homologats i inscrits en el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya. Estem agremiats al Gremi d’Instal·ladors del Baix Llobregat.

Oferim una atenció personalitzada amb l’assesorament total als nostres clients.

Les més de 10.000 instal·lacions ens avalen la nostra experència i professionalitat. El 95% dels nostres clients son recomenats per altres clients, que desde l’inici de la nostra activitat ens tenen com els seus instal·ladors prioritaris.

Finançem totes les nostres instal·lacions amb les millors condicions del mercat.


Treballem amb les millors marques del mercat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva reglamentació, l’informem que les dades personals que ens subministri a través de la nostra pàgina web, de la plataforma de tele-formació o qualsevol de les nostres adreces de correu electrònic, seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat INSTALIUM TECNIC S.L, CIF B-67132530, inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).
Les seves dades personals s’utilitzaran per mantenir, desenvolupar i controlar la relació contractual sol·licitada per vostè i per l’enviament d’informació comercial que pugui resultar  del seu interès, fins i tot una vegada finalitzada la relació comercial.
Declara estar informat sobre els drets d’accés, rectificació cancel·lació i oposició que pot exercitar a l’adreça Carrer Cerdanya, nº 51, 08830 SANT BOI DE LLOBREGAT o enviant un correu electrònic a efcsl@hotmail.es juntament amb una còpia del seu DNI.
L’emplenament dels formularis inclosos en el lloc web implica el consentiment exprés de l’usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el fitxer automatitzat abans esmentat INSTALIUM TECNIC S.L.
Per continuar, ha d’indicar que ha llegit i si està conforme o no amb la clàusula anterior.
SI consento el tractament de les meves dades personals per part INSTALIUM TECNIC S.L.
  • per a finalitats comercials i publicitàries.
NO consento el tractament de les meves dades personals per part INSTALIUM TECNIC S.L.
  • per a finalitats comercials i publicitàries.